PRIČE KLIJENATA

Bulhanuma Lutvija Babajić

Duhovna Iscijeliteljka

Kroz mojih 17 godina rada stekla sam veliki broj ne samo klijenata nego i prijatelja!.

Kad im vidim sreću u očima znam da je moj posao završen i da su dobili i oni šansu da budu sretni i da žive svoj život onako kako im je dragi Allah odredio.

priče klijenata

Ovo su samo neke od njih...

Jovana

Ja sam iz Srbije i našla sam Lutviju preko interneta. Bila sam sumnijčava u početku jer su me mnogi izvarali, ali odlučila sam da joj dam šansu jer ja i moj muž smo 6 god. u braku bez dece. Šta da Vam kažem ubrzo posle posete Lutviji sam zatrudnila i dobila dve prelepe devojčice. Do neba joj hvala.

Muharem

Nikad nisam vjerovao u takozvane magije i slične stvari, dok me žena nije ostavila. Govori mi da me voli a ne može sa mnom. Otišao sam kod Lutvije, nisam se ni najavio a ona mi sa vrata kaže znala sam da ćeš doći. Ona tebe voli ali Vas magija, koja je na oboma tjera jedno od drugoga. Nakon određenih tretmana kod Lutvije ja i moja žena smo opet skupa, a Lutvija nam je kao kuma. Volimo te srećo naša.

Miloš

Kada vidite u životu da Vam bez razloga odijednom sve krene niz brdo i da to ne možete da zaustavite, shvatite da tu ima nešto. Preko prijatelja sam došao do Lutvije, koja me je svojom pojavom i smirenošću kupila odmah na početku. Za ono što mi je napravljeno da se desi danas ne bih ovo pisao da nije bilo nje, već uveliko bi bio na onom svijetu. Hvala joj kao majci!

Enisa

Slušam ljude kako pričaju šta će ti vračare i gatare, to su gluposti i uzimanje para, e pa ja imam samo jedno da odgovorim za svoj život i svoju sreću, radost i normalan život koji sada imam zahvaljujući Lutviji nije mi žao  dati. Sve što sam i dala brzo mi se vratilo i vrijedilo je svake marke!  

Ako i Vi želite da Vam se život vrati, pozovite me...