Duhovna Iscijeliteljka Lutvija

5/5

Duhovna iscijeliteljka

Bulhanuma Lutvija je svjetski poznato ime u alternativnoj medicini.

Tokom svog sedamnaestogodišnjeg rada, bulhanuma se pokazala dostojnom nasljednicom porodične tradicije, duge više od dva vijeka, koja podrazumijeva pružanje raznih vidova pomoći i liječenja oboljelih, bez obzira na vjeru i naciju.

Pomoću svete knjige Kur'ana, bulhanuma skida najteže oblike crne magije, koji se manifestuju u vidu želudačnih tegoba, gušenja, bolova u tijelu, jakih glavobolja, psihičkih poremećaja, teških nervnih stanja, steriliteta i ludila. Svojim, od dragog Boga podarenim moćima, otklanja čarke, strahove, nagaze, govorne mane i poremećaje kod djece, kožne bolesti, biljege i loše pamćenje! Salijeva stravu i pali crveni vjetar! Otklanja poroke. Zapisima i zaštitnim hamajlijama uljepšaće vaš život i zaštitiće vas i vaše najdraže od svakog zla na ovoj planeti, učiniće da vam posao napokon krene. Bulhanuma radi i na daljinu (fotoanalizom) pomoću fotografije pacijenta. Jedina na ovim prostorima može da otkrije zlo postavljeno u vaš dom ili firmu u bilo kojem obliku i da ga uništi.

U ordinaciji ove poznate evropske iscjeliteljke, a sve u cilju da imate svu pomoć na jednom mjestu i da vam se što efikasnije pomogne, zastupljene su i druge tehnike liječenja, do danas nepoznate stanovnicima Balkana. Sada u ordinaciji bulhanume Lutvije imate priliku da akupresurom i kineskom medicinom, magnetnom masažom i biološkom elektroterapijom pobijedite razne bolesti. Lutvija liječi nervozu, nesanicu, povišen krvni pritisak, reumu, vraća vitalnu energiju, otklanja artritis donjih udova, astmu, ukočenost vrata, oduzetost tijela, umor, želučane tegobe, dijabetes, hronični lumbago, prehladu, hemoroide, vrtoglavicu, migrenu, liječi sinuse, gastritis, sterilitet, preranu i noćnu ejakulaciju, impotenciju i frigidnost, osteoporozu, oticanje zglobova, malaksalost, lošu cirkulaciju i neželjeno noćno mokrenje.

Tehnike koje koristi bulhanuma Lutvija u svojoj ordinaciji efikasne su i protiv stresa, dobre su za vraćanje životne snage, a posebno se preporučuju ljudima koji mnogo rade sjedeći, starijim osobama te šoferim i sportistima!

ZA 17.GOD RADA

Brojevi govore sami za sebe

0
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva
0
Poziva dnevno

Najteže u životu je gledati kako neko blizak Vama pati, da mu ne pomažu ni doktori ni lijekovi.Zato je dragi Allah nekima poput mene dao tu priliku da Vam mi pomognemo!

Skidanje crne magije

Crna magija je veoma opasna i ako se na brzinu ne otkloni može da uzrokuje velike probleme,pa čak i smrt. Što se duže čeka, ona je jača i jača i sve je teže i teže je skinuti.
Zato ne čekajte više i pomozite sami sebi.

Bulhanuma Lutvija

Lutvija, salijeva strave kod djece i odraslih, spaja rastavljene, liječi odvikavanje od droge, liječi sterlitet kod muških i ženskih problema, pravi zaštite za ljubav, zdravlje, nafaku i kožne bolesti:
+38761 925 466 ili +38735 291 925
možete me kontaktirati 24 časa

Skidanje Crne Magije – Bulhanuma Lutvija Babajić OBRATITE MI SE SA POVJERENJEM
Skype contact : lutvija.babajic2
Mobile : + 38761925466 Fiksni : +38735291925
Mail: [email protected]

Ukoliko želite moju pomoć, pozovite me ili mi pišite.