Crna magija

Sve o crnoj magiji.


Najgori oblik magije je crna magija. Ona je isključivo usmijerena ka tome da donese nesreću, velike zdravstvene probleme, novčane gubitke, i nekad može imati smrtonosne ishode.

Praktikovanje crne magije podrazumijeva da se kroz različite rituale uspostavi kontrola nad silama koje potom preuzimaju uticaj nad osobom nad kojom se vrši magija. U crnomagijskim ritualima koriste se četiri elementa: voda, vatra, zemlja i vazduh. Neke od mogućih varijanti upotrebe ovih elemenata manifestuju se kroz korištenje određenih rekvizita a to najčešće uključuje vodu kojom je oprano mrtvo tijelo, svijeću crvene boje kao simbol vatre, zemlju sa sviježeg groba i perije neke ptice kao simbol vazduha.Kako prepoznati crnu magiju?

Kada iz nepoznatih razloga primijetite učestalu negativnost u vašem životu, primijećujete neobične i negativne događaje koji se nižu jedan za drugim, postoji mogućnost da ste pod dejstvom crne magije.

Moguće je da se zadesi da neko posijeduje neku Vašu fotografiju, neki odijevni predmet, i da to pritom zloupotrebi u nekom crnomagijskom ritualu. Time postajete žrtva demonskih sila koje svojim dijelovanjem mogu da upropaste vaš život ili čak i da ga ugase.

Magijom se uništava dotok ljubavi, sreće, novca i pozitivne energije u vašem životu. Osoba koja vam radi crnu magiju može biti vaš blizak prijatelj ili neki član porodice, a razlozi su ponekad čista ljubomora, zavist, ili pak čista mržnja prema Vama ili članovima Vaše porodice.

Ponekad se crnomagijsko delovanje može vršiti godinama da bi se ostvario cilj. Jedan od potencijalnih primijera za ovo, može biti plodnost. Neko može jedan period da vrši rituale kako djevojka ne bi mogla da zatrudni a da ona toga nije ni svjesna, i da problem otkrije u kasnim 30im godinama života gdje već može biti prekasno da se nešto povodom toga učini.